Bijgewerkt: 13 december 2023

Financieel succesvol en onafhankelijk worden, de droom van velen. Op het internet vind je tal van trainingen en clubjes waar je de juiste mindset ontwikkelt. Helaas moet je overal voor betalen, niks is gratis. Kom bij de Level Up Club van Passief Inkomen Pro. Dit is de enige gratis club in Nederland, waar je onbeperkt toegang krijgt tot podcasts, gratis audiolessen, blogs en exclusieve webinars.

Succesvol financieel onafhankelijk worden en zijn

Veel mensen streven naar financiële onafhankelijkheid. Hierbij werk je niet voor een baas maar verdient iedere maand toch voldoende geld. Zonder een uitkering te trekken, want je inkomen komt ergens anders vandaan. Dit inkomen kan oplopen tot meer dan € 5000 per maand.

Kletspraat? Nee hoor, het is zeker mogelijk om middels een passief inkomen royaal te leven. Bianca, oprichter van GeldKip, leeft al sinds eind jaren 90 van een passief inkomen.

Het mooie hieraan is dat je nooit meer voor een baas werkt. Niemand die jou zegt wat je moet doen en wanneer je dit moet doen. Je deelt je eigen tijd in en hebt invloed op de hoogte van je inkomsten.

Niet iedereen kan een passief inkomen realiseren. Je moet je de juiste op voor hebben. Meld je aan bij de Level Up Club en krijgt ondersteuning bij het ontwikkelen van deze mindset.

Wat ga je doen?

20 jaar geleden stond ik anders in het leven dan nu. Ja, zolang leef ik al van een passief inkomen. Het begon allemaal met de komst van het internet, en mijn allereerste website. Al snel kreeg ik in de gaten dat het via het internet heel makkelijk was om geld te verdienen.

Ondertussen was ik het gezeur van mijn werkgever moe. Ik begon mij af te vragen of ik echt de rest van mijn leven voor een baas wilde verwerken. Elke dag hetzelfde doen, elke maand hetzelfde instromen. Ik besloot af te rekenen met slechte gewoontes en mensen die een negatieve invloed op mij hadden.

Door de jaren heen ontdekte ik dat geld verdienen niet alleen met kennis te maken heeft. Maar vooral met lef, doorzettingsvermogen en de juiste denkwijze. Dat zijn de dingen die je in de Level Up Club gaat ontwikkelen.

  • Je werkt aan discipline, motivatie en consistentie om door te blijven zetten
  • Je stapt uit je comfortzone om jezelf lef en moed aan te leren
  • Je leert hoe je negatieve gedachten ombuigt naar positieve gedachten
  • Je leert van uitdagingen en mislukkingen
  • Je omringt jezelf met positiviteit

Oftewel: de Level Up Club is voor iedereen die het roer om wil gooien en naar financiële onafhankelijkheid streeft.

Geen kosten

Ben je wel eens een vergelijkbare Club tegengekomen waar je moest betalen? Meestal bedragen de kosten voor een clubje tussen de € 15 en € 30 per maand (met soms de eerste maand gratis of korting). Niet bij Passief Inkomen Pro! Je lidmaatschap voor de Level Up Club is bij ons helemaal gratis.

Het lidmaatschap kost je niets, en je beluistert gratis podcasts of leest exclusieve blogs. Ook kun je elke maand meedoen aan het gratis webinar, alleen voor leden.

Vereisten om lid te worden

Niet iedereen krijgt zomaar toegang tot de Level Up Club. Het is gratis en dat wil ik zo houden. Dit betekent dat ik ook een beetje kritisch ben met betrekking tot de leden.

De vereisten zijn heel simpel, en voor iedereen realiseerbaar. Je schrijft je eerst in voor de nieuwsbrief. Elke twee weken ontvang je een nieuwsbrief boordevol tips om je voor te bereiden op financiële onafhankelijkheid. Deze nieuwsbrieven zijn heel waardevol en een voorproefje op de Level Up Club.

Wanneer je twee maanden abonnee bent, en dan heb je echt al veel tips en adviezen ontvangen, bepaal je of je toegang wil tot de Level Up Club. Want na twee maanden ben je er klaar voor!

Misschien denk je: “maar ik wil nu direct toegang tot de Level Up Club”. Dat grijp ik, maar wanneer jij je niet op je lidmaatschap voorbereid, is het heel lastig om straks je weg in de club te vinden. Je moet weten wat je te wachten staat. Daarom zijn die twee maanden een voorbereiding op je lidmaatschap. En een hele belangrijke voorbereiding!

Dit krijg je allemaal

Wanneer je eenmaal toegang hebt tot de Level Up Club, mag je elke maand gratis meedoen aan het exclusief webinar. Tijdens de webinars leer je gewoontes aan die je straks nodig hebt. Je krijgt praktijkvoorbeelden, handige tools en de juiste mindset aangeleerd. Af en toe is er ook een gastspreker aanwezig, altijd leuk om te zien hoe een ander het aanpakt.

Droom je van een inkomen van 5K tot wel 20K per maand? Ik doe geen beloftes dat je dit daadwerkelijk gaat verdienen, want een en ander is afhankelijk van de weg die je inslaat. Maar ook de vaardigheden die jij jezelf aanleert. Met de juiste mindset kom je er wel.

Als lid van de club krijg je niet alleen toegang tot de exclusieve webinars, maar ook tot:

  • Interessante blogs
  • Audiolessen
  • De Level Up Club nieuwsbrief

Het geheim achter een passief inkomen

Misschien heb je al een paar keer geprobeerd om een passief inkomen te genereren. Is dit je gelukt, of viel het tegen? Waarschijnlijk dit laatste, anders was je niet op zoek naar de Level Up Club.

Geen probleem, bij de club leer je het geheim achter een passief inkomen. Ik lok je niet met verhalen dat je de wereld gaat rondreizen en op privé-eilanden verblijft, terwijl het geld op je bankrekening blijft binnenstromen. Dat is niet hoe mensen met een passief inkomen echt leven. Dat zijn verhalen om jou waarschijnlijk een dure cursus of een duur betaald lidmaatschap voor een of ander clubje aan te smeren.

Daar hou ik niet van. Passief Inkomen Pro is ontstaan vanuit de passie voor het delen van kennis en ervaring. Daarom is de Level Up Club gratis, en leer je het echte geheim van een passief inkomen kennen.

Laat ik eerlijk zijn: de meeste mensen die een passief inkomen opzetten doen dit niet omdat ze de hele dag op het strand willen liggen. En ook niet omdat ze vijf verschillende talen willen spreken, of een foto van zichzelf op het strand of naast een dure auto willen showen. Mensen doen dit omdat ze de ambitie en lef hebben om financieel onafhankelijk te zijn. Denk jij hier ook zo over? Dan is mijn club echt iets voor jou.

Leer elke maand van experts

Mensen die op eigen kracht miljonair zijn geworden, weten hoe het werkt. Zelfs wanneer ze alles kwijtraken, iets wat altijd kan gebeuren, bouwen ze dit binnen no-time weer op. Dat zijn mensen met de juiste denkwijze.

Wanneer je lid wordt van de club, leer je elke maand van experts. Mensen die weten wat het opbouwen van een passief inkomen inhoudt. Je ontdekt dat het niet iets is waarbij je lui achterover kunt hangen. Nee, het vraagt lef, doorzettingsvermogen en zeker geen luiheid. Wanneer je alleen maar rijk wil worden door op de bank te liggen, kun je beter met een miljonair trouwen.

Wil je op je eigen kracht een vermogen opbouwen en misschien hartstikke rijk worden? Elke maand ontvang je een uitnodiging voor het exclusieve webinar. Je leert van anderen die je voor zijn gegaan.

Zo ontwikkel je de juiste vaardigheden en groei je op verschillende gebieden. En het mooie is, wanneer je minimaal een half jaar lid bent, ben je ook welkom op de fysieke borrels. Deze zijn exclusief voor leden van de club. Tijdens de borrels kom je in contact met experts en anderen mensen die net als jij aan een passief inkomen werken.

Is de Level Up Club betrouwbaar?

Ik ben geen onbekende naam in de wereld van online marketing en passieve inkomsten. Sinds de jaren 90 ben ik een succesvolle ondernemer, en rond 1998 gestart met online ondernemen. Door de jaren heen heb ik meer dan 500 bedrijven geholpen om hun doelen te realiseren. Daarnaast heb ik diverse trainingen ontwikkeld, op het gebied van internet marketing en het opbouwen van passieve inkomsten.

Er wordt geen vertekend beeld geschetst van wat je kunt bereiken. Je lidmaatschap is volledig gratis. Vind je het niks, dan zeg je het lidmaatschap gewoon weer op. Zonder dat hier iets tegenover staat.

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.