Bijgewerkt: 27 maart 2023

Er zijn verschillende methoden om geld te verdienen. Hiermee kies je voor een uitbetaling in cash, bankoverschrijving, cryptocurrency of PayPal tegoed. Er zijn een aantal leuke manieren om online PayPal geld te verdienen. Bijvoorbeeld door spullen op Marktplaats of eBay te verkopen. Maar ook spelletjes spelen voor geld.

Wat is PayPal?

Voordat je PayPal geld verdient moet je wel eerst weten wat dit is. PayPal is een populair online betalingssysteem waarmee particulieren en bedrijven betalingen elektronisch verzenden en ontvangen. Het werd opgericht in 1998 en heeft zijn hoofdkantoor in San Jose, Californië.

PayPal werkt alleen wanneer je een bankrekening, creditcard of betaalpas aan je account gekoppeld. Wanneer deze koppeling er eenmaal is kun je eenvoudig geld verzenden en ontvangen. Dit doe je via de PayPal website of mobiele app.

Een groot voordeel van PayPal is dat het kopers- en verkopersbescherming biedt. Ook doet het aan fraudepreventie en heeft het andere beveiligingsfuncties geïntrigeerd. Dit garandeert veilige transacties.

Wereldwijd gebruik

Normaal gesproken stort je vanaf je bankrekening of creditcard financieel tegoed op je PayPal account. Je hebt ook de mogelijkheid om PayPal geld te verdienen. Met het tegoed winkel je online, betaal je voor diensten of stuur je geld naar vrienden en familie. Het tegoed is wereldwijd inzetbaar. Je bent dus niet locatie afhankelijk.

Een aantal voorbeelden van PayPal geld verdienen

Gratis geld met PayPal? Dat is dus echt mogelijk! Voor niets gaat de zon dus je moet hier wel wat handelingen voor verrichten. Hieronder vind je vijf voorbeelden van PayPal geld verdienen.

Affiliatie marketing in ruil voor PayPal geld

Heb je een goedlopende website, een groot social media account of een geweldig online netwerk? Promoot producten of diensten van bedrijven of aanbieders en krijg hiervoor betaald. Dit noem je affiliatie marketing. Hiervoor moet je eerst een account bij een affiliate netwerk aanmaken.

Het is goed om te weten dat niet alle netwerken de mogelijkheid bieden om je tegoed in PayPal geld om te zetten. Controleer dit vooraf.

Het verwijzingsprogramma van PayPal

PayPal is bedoeld om betalingen te ontvangen of te verrichten. Het is geen platform dat is ontworpen om rechtstreeks geld mee te verdienen. Toch zijn er enkele functies waarmee je indirect geld verdient. Het verwijzingsprogramma is hier een goed voorbeeld van.

Meld je aan bij PayPal en zoek naar je verwijzingslink. Die vind je ergens binnen je account, hiervoor moet je wel naar het verwijzingsprogramma (partnerprogramma) gaan. Wanneer iemand zich via jouw verwijzingslink aanmeldt dan ontvang je hier een beloning voor.

Cashback acties

PayPal geld verdienen kan ook door mee te doen met een cashbackactie. Sommige websites en apps belonen hun gebruikers door een aankoop te doen of een transactie te voltooien. De vergoedingen zijn niet zo hoog als je fulltime baan maar het is een mooie manier om wat extra geld te verdienen. Het tegoed verschijnt in je PayPal account. Dat kun je mooi weer voor andere zaken gebruiken.

Online enquêtes invullen

Sommige mensen vinden het leuk om online enquêtes of vragenlijsten in te vullen. Je wordt er niet rijk van en je moet veel tijd investeren. Maar wanneer je toevallig niks te doen hebt of je wil iets bij elkaar sparen dan is enquêtes invullen zeker een methode om aan geld te komen. Per maand kun je tot 250 euro verdienen. Hierbij moet je wel bij verschillende van dit soort sites zijn aangemeld.

De meeste enquêtes sites bieden je de mogelijkheid om je tegoed op je PayPal account te laten storten. Hartstikke handig want zo hoef je zelf geen tegoed op je account te zetten.

Meestal kun je uit laten betalen wanneer je het drempelbedrag van 10 euro hebt bereikt. Bij sommige website betalen al vanaf 5 euro uit terwijl andere platformen een hoger drempelbedrag hanteren. Het is niet zo dat je elke dag vragenlijsten krijgt toegestuurd. Daarom is het raadzaam om je bij verschillende websites aan te melden. Zo heb je elke dag wel wat te doen en spaar je een mooi bedrag bij elkaar.

Verkopen op Marktplaats of eBay

Heb je overbodige spullen, maak je zelf producten of koop je producten en wil je deze doorverkopen? Daar valt best veel geld aan te verdienen. Zowel bij Marktplaats als bij eBay kun je ‘klanten’ via PayPal laten betalen. Veel gebruikers vinden dit prettig omdat er geen financiële gegevens zichtbaar zijn.

Wanneer je zakelijke verkopen doet dan moet je de inkomsten opgeven bij de belastingdienst. Verkoop je hobbymatig spullen? Ondanks dat je geen bedrijf bent kan de belastingdienst je wel als ondernemer zien. Wanneer je heel af en toe iets verkoopt hoef je dit niet aan de belastingdienst op te geven.

PayPal geld verdienen door spelletjes te spelen

Op sommige platformen verdien je PayPal geld door het spelen van spelletjes. Het is niet zo dat je betaald krijgt omdat je een spelletje speelt, wel omdat je tussendoor naar advertenties kijkt. Dat is het verdienmodel van het platform of de website.

Kijk eens op de website van Money Rawr, dit is een bekende aanbieder waar je spelletjes speelt voor geld. Je slaat twee vliegen in één klap: je investeert tijd in je hobby en je krijgt er ook nog eens voor betaald. Verwacht niet dat je er heel rijk van wordt maar wat is er leuker dan geld verdienen met je hobby? Dat dus.

Moet je geld betalen om spelletjes te spelen? Dit is niet geschikt om PayPal geld te verdienen. Ook sites waar je wordt gelokt met grote geldprijzen zijn niet de allerbeste keuze. Verder moet je een beetje opletten met gloednieuwe of vage websites. Je weet niet of je het opgebouwde tegoed uitbetaald krijgt.

Gratis PayPal tegoed

Bij sommige websites kun je gratis PayPal tegoed ontvangen. Bijvoorbeeld wanneer je je aanmeldt bij een enquetesite. Je krijgt tot drie euro aan bonus bij het aanmaken van een account. Dat is je eerste gratis PayPal tegoed. Omdat er een drempelbedrag geldt moet je eerst nog wat dingen doen voordat je het uiteindelijk uit kan laten betalen.

Je kunt ook meedoen aan een marktonderzoek. Bedrijven zijn altijd op zoek naar consumenten die hieraan mee willen doen. Soms vul je een vragenlijst in maar het kan ook dat je producten of prijzen in een winkel moet bekijken. Ook dit levert je gratis PayPal tegoed op.

Daarnaast kun je aan de slag als mysterieshopper. Het is een hele leuke manier om aan gratis PayPal geld te komen. Je mag ergens gaan winkelen, een restaurant bezoeken of je auto laten repareren. Het bedrijf dat jou deze opdracht geeft vergoedt de onkosten. Daarnaast krijg je ook nog eens voor je inspanningen betaalt. Dit kan in de vorm van PayPaltegoed of je krijgt het bedrag op je bankrekening gestort.

Je ziet dus dat er verschillende manieren zijn om aan PayPal geld te komen. Kies altijd een methode die bij je interesse en vaardigheden past. Laat je zeker niet oplichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.