Bijgewerkt: 27 maart 2023

Bij Cashbackkorting verdien je op verschillende manieren geld. Je krijgt cashback op online aankopen. Daarnaast kun je enquêtes invullen en ontvangt hier een vergoeding voor. Ook verdien je geld door het lezen van e-mails of het klikken op advertenties.

In deze cashbackkorting.nl review lees je hoe deze website precies werkt en de ervaringen hiermee. Ontdek of de website betrouwbaar is, wat je gemiddeld verdient en of je ook daadwerkelijk uitbetaald krijgt.

Dit is cashbackkorting.nl

Zoals je ziet gaat het hier om een Nederlandse site. Cashbackkorting maakt onderdeel uit van Orangebuddies, dit is een bedrijf dat verschillende spaarprogramma’s heeft opgezet. Onder andere Gekkengoud, een spaarprogramma dat ook onder Orangebuddies valt. Dit betekent dat het bedrijf hier veel ervaring mee heeft, dus je zou ook denken dat het een hoge betrouwbaarheid heeft.

Onze disclaimer

Disclaimer: deze Cashbackkorting review is eerlijk tot stand gekomen. We worden niet betaald voor het schrijven van deze review. We zullen je ook nooit via een affiliatelink doorleiden naar de website, we hebben hier geen financieel belang bij.

Vertrouw reviews met knoppen zoals BEZOEK CASHBACKKORTING.NL of MELD JE NU AAN niet zomaar. Dit soort sites probeert je te verleiden om je aan te melden, zodat ze er geld mee kunnen verdienen. Het is twijfelachtig of deze reviews wel op een eerlijke manier tot stand zijn gekomen.

Cashbackkorting.nl review: de werking van deze website

Deze website is een online spaarprogramma waar (bijna) iedereen zich bij kan aanmelden. Uitgezonderd kinderen, je moet een minimale leeftijd van 18 jaar hebben.

Er zijn verschillende onderdelen op Cashbackkorting.nl die je de mogelijkheid bieden om geld te verdienen.

Cashback bij online aankopen

Dit kan een beetje vreemd zijn: je moet eerst een online aankoop doen voordat je geld verdient. Maar wanneer je toch al van plan was om iets te kopen, waarom zou je hier dan geen financieel voordeel uithalen? Wanneer je via Cashbackkorting.nl koopt dan krijg je een percentage over dit bedrag als cashback in je account gestort.

Enquêtes invullen

Er zijn veel enquêtesites waar je betaald krijgt voor het invullen van vragenlijsten. Dit is ook bij Cashbackkorting mogelijk. Het aantal enquêtes dat je ontvangt kan een beetje tegenvallen.

E-mails lezen

Vroeger bestonden veel online spaarprogramma’s uit het lezen van e-mails, waar je dan 1 of 2 cent voor kreeg. Veel van deze spaarprogramma’s zijn verdwenen, maar bij Cashbackkorting.nl kun je nog steeds e-mails lezen en hier geld mee verdienen.

Op advertenties klikken

Nog een manier om geld te verdienen: klik op bepaalde advertenties. Hierbij is het belangrijk dat je de advertentie gedurende een x-aantal seconden bekijkt.

Het vriendenprogramma

Wanneer je andere mensen tot gebruiker maakt, dan ontvang je hier een commissie over. Dat is ook gelijk waar ik eerder voor waarschuwde: vertrouw websites die je gebruiker willen maken niet zomaar.

De voordelen van Cashbackkorting.nl

Hieronder vind je de pluspunten van Cashbackkorting.nl, ook wel voordelen genoemd.

 • Verschillende manieren om geld te verdienen
 • Een goede aanmeldbonus
 • Extra bonus wanneer je vrienden aanbrengt
 • Korting bij meer dan 3000 webwinkels

Cashbackkorting.nl lijkt op veel andere websites. Toch is het een betrouwbare partij met een snelle uitbetaling. Hierbij kun je het geld op je bankrekening laten storten maar ook kiezen voor een cadeaubon of een zogenaamde cashbackcard.

Dit verdien je bij het spaarprogramma

Kijk je naar de Cashbackkorting.nl review van gebruikers, dan zeggen ze bijna allemaal dat deze website voor goede verdiensten zorgt. Je kunt makkelijk € 50 per maand verdienen en sommigen weten het op € 100 per maand te zetten. Houd er wel rekening mee dat dit helemaal van je activiteit afhangt.

Wanneer je nauwelijks iets koopt via Cashbackkorting.nl, dan zullen de verdiensten niet zo hoog zijn. Hieronder vind je een overzicht van de gemiddelde verdiensten.

 • Aanmeldbonus: € 7,50
 • Op advertenties klikken: halve tot één cent per klik
 • Op social media liken: 1 cent per like
 • Enquêtes invullen: zeer wisselend
 • Vrienden aanbrengen: € 5 per aangebracht lid
 • E-mails lezen: halve tot één cent per e-mail

Verder doe je dagelijks gratis mee aan een winactie, waarbij de prijs oploopt tot € 50. Ook heb je via Cashbackkorting.nl de mogelijkheid om te besparen op mobiele telefonie, internet en energie.

Nadelen van Cashbackkorting.nl

In een goede review over Cashbackkorting hoort natuurlijk ook iets over de nadelen thuis. Vind je het leuk om een gokje te wagen? Dat is heel af en toe bij Cashbackkorting.nl beschikbaar, maar komt zelden voor. Een ander nadeel is het design van de website, die ziet er wat ouderwets uit. Dit maakt het lastig om je weg te vinden.

De uitbetalingsgrens ligt op 25 euro, sommigen vinden dit hoog. Dat kan kloppen, want soortgelijke websites werken met een uitbetalingsgrens van 10 euro.

Ervaringen van gebruikers

Het is ook interessant om naar de Cashbackkorting ervaringen van andere gebruikers te kijken. Hier komen enkele ervaringen, zoals die vermeld staan op verschillende reviewsites:

 • Klantenservice is niet altijd goed bereikbaar
 • Pluspunt is dat ze ook vergoedingen geven wanneer je iets bij Bol.com koopt
 • Hoge aanmeldbonus
 • Er is ook een praktisch app beschikbaar
 • De site kan soms een technisch probleem hebben waardoor deze als onveilig wordt aangemerkt

De uitbetalingen zijn betrouwbaar, hier zijn weinig klachten over. De conclusie is dan ook dat Cashbackkorting.nl zeker geen verkeerd spaarprogramma is. Het is echter geen methode om snel rijk te worden en ook geen manier om hier volledig inkomen uit te halen. Je zal toch altijd een hoofdinkomen moeten hebben. Maar een mooie bijverdienste is het zeker.

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.