Dutcheuro.nl is een online platform dat actief is in de spaarprogramma’s. Je krijgt betaald voor het lezen van mailtjes, op advertenties klikken en op andere manieren geld bij elkaar sparen. Het is een van de vele mogelijkheden om online geld te verdienen. In de DutchEuro review lees je of dit een goede methode is, wat je verdient en waar je nog meer op moet letten.

Voor wie is het geschikt?

DutchEuro is een geschikt platform voor:

  • Jongeren of studenten die wat bij willen verdienen
  • Uitkeringsgerechtigden die een zakcentje kunnen gebruiken
  • Mensen die online wat willen sparen
  • Iedereen die het leuk vindt om zich in het internet te verdiepen

De plus- en minpunten

Pluspunten

  • Gratis registreren
  • Aanmeldbonus van € 1,25
  • Betaald krijgen voor online activiteiten
  • Uitbetalingen vanaf € 12,50

Minpunten

  • Je kunt pas uit laten betalen wanneer je account actief genoeg is
  • Geen hoge vergoedingen

Over DutchEuro

DutchEuro is een website die onder eigendom valt van EmailMarketingGroep B.V. Dit bedrijf heeft meerdere spaarprogramma’s onder beheer. Het is een website die je de mogelijkheid biedt om online geld te verdienen. Dit doe je door het uitvoeren van verschillende online activiteiten.

De activiteiten zijn eenvoudig, zoals het lezen van e-mails of op advertenties klikken. Soms is het mogelijk om een vragenlijst in te vullen waar je ook een vergoeding voor ontvangt.

Er zijn verschillende spaarprogramma’s, enquêtesites en cashbackprogramma’s waar mensen zich bij aankunnen melden. DutchEuro is één van de velen en werkt op een vergelijkbare wijze. Het is dus zeker geen unieke aanbieder.

De betrouwbaarheid

De bedrijfsgegevens staan netjes op de website van dutcheuro.nl vermeld. De site heeft algemene voorwaarden opgesteld en laat weten hoe het met de privacy van gebruikers omgaat. Hiermee voldoet de website aan alle eisen die aan bedrijven wordt gesteld.

Daarnaast maakte website gebruik van SSL-encryptie, dit beschermt de persoonlijke informatie van gebruikers.

Met betrekking tot uitbetalingen is DutchEuro er zijn geen klachten of zeer weinig klachten die over de uitbetalingen gaan.

Over de kosten

Om deel te nemen aan dit spaarprogramma moet je een account aanmaken. Registreren is gratis. Het deelnemen aan activiteiten is dit ook: je krijgt hiervoor betaald in plaats van dat het geld kost. Je hebt bij DutchEuro ook de mogelijkheid om producten aan te kopen. Dit is het enige waarbij kosten die je maakt.

Wanneer je het opgebouwde spaarbedrag uit laat betalen dan worden er geen transactiekosten in rekening gebracht.

Kom je op een website terecht waar je moet betalen voor je inschrijving bij DutchEuro? Dan betreft het een niet-officiële website. Het is aan te raden om nooit op linkjes van andere websites te klikken die naar een spaarprogramma leiden. Bezoek de website van DutchEuro rechtstreeks: dutcheuro.nl.

Hoe werkt het?

Iedereen van 18 jaar of ouder mag een account bij DutchEuro aanmaken. Dit spaarprogramma accepteert slechts één account per woonadres of e-mailadres. Wanneer je meerdere accounts aanmaakt dan kan DutchEuro deze sluiten, zonder dat je recht hebt op het opgebouwde spaartegoed.

Je registreert met je e-mailadres en een door jou zelf veilig gekozen wachtwoord. Het is niet nodig om je volledige adresgegevens (juist) in te vullen. Wel moet het bankrekeningnummer en de tenaamstelling kloppen, anders kan DutchEuro de uitbetaling niet naar het juiste rekeningnummer overmaken.

Na registratie verdien je geld door het lezen van e-mails of het klikken op advertenties. Af en toe wordt een enquête aangeboden. Door deze in te vullen kunnen de verdiensten iets hoger zijn.

Hoeveel verdien je?

Het minst verdien je met het lezen van e-mails of het klikken op banners. De vergoeding hiervoor bedraagt ongeveer 1 cent per keer. Soms een halve cent waardoor het sparen niet zo vlot verloopt.

De meeste verdiensten haal je uit het invullen van enquêtes en cashback aankopen. In dit laatste geval ontvang je 3% tot 8% over de verkoopprijs aan beloning.

Wanneer je aan alle activiteiten meedoet, uitgezonderd de aankoop producten, verdien je maandelijks tussen de 3 en 15 euro per maand. Inclusief cashback aankopen kan dit oplopen tot meer dan 25 euro. Uitbetaling is mogelijk vanaf € 12,50.

Klantenservice en support

Het fysieke adres (postadres) staat in de algemene voorwaarden vermeld. Op de website zelf zie je maar één contactmogelijkheid: dat is het invullen van een contactformulier. Je kunt niet rechtstreeks een e-mail sturen en ook niet bellen.

Over het algemeen reageert de website dutcheuro.nl binnen 1 tot 4 dagen op vragen van gebruikers of geïnteresseerden. Toch kan het voorkomen dat de website af en toe niet reageert.

Op een speciale pagina staan de meest gestelde vragen. Hier vinden gebruikers antwoord op hun vraag.

DutchEuro account verwijderen

Je account verwijderen doe je door op de website van DutchEuro in te loggen en vervolgens naar je persoonlijke omgeving te gaan. Het DutchEuro account verwijderen kan ook door onderen een mailtje op ‘afmelden’ te klikken. Je wordt dan doorgeleid naar de afmeldpagina. Bij problemen met het account verwijderen is het raadzaam om met de website contact op te nemen.

Samenvatting DutchEuro review

DutchEuro is een spaarprogramma dat geregistreerd is bij de Nederlandse KvK. De bedrijfsgegevens staan netjes op de website vermeld. Er is maar één contactoptie maar de website reageert over het algemeen op korte termijn.

Dutcheuro.nl is een leuke manier om wat extra bij te verdienen of om door de jaren heen iets te sparen. Het is echter geen methode om snel rijk te worden en het realiseert ook geen fulltime- of parttime inkomen. Daar zijn de verdiensten te laag voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.