Bijgewerkt: 27 maart 2023

Van 1 euro 2 euro maken oftewel je geld verdubbelen, bijna iedereen kan het. Je moet hier wel de kennis en middelen voor hebben. Bovendien moet je het risico aan durven gaan, want er is altijd een kans dat je geld kwijtraakt. Hoe kun je je geld verdubbelen? Hieronder een aantal methoden.

Een trend: handelen in cryptocurrency

De handel in cryptocurrency neemt steeds grotere vormen aan. Inmiddels heeft ruim 2 miljoen Nederlanders crypto in bezit. Dat is meer dan 11% van de bevolking. Ondanks de groeiende populariteit staat niet iedereen op winst. Uit diverse onderzoeken blijkt dat meer dan 70% op verlies staat.

Toch is het mogelijk om met crypto je geld te verdubbelen. Hier zijn twee basisdingen voor nodig: een handelsaccount en een financiële buffer. De grootste fout die beleggers maken is om al het geld in één keer in te leggen. Wanneer de koersen dalen is er geen mogelijkheid meer om bij te kopen, waardoor het verlies groter wordt dan gewenst. Terwijl bijkopen juist een manier is om verlies kleiner te maken of zelfs op te heffen.

Tip van de dag

Maak voordelig kennis met de handel in cryptocurrency. Bij het aanmaken van een account op het Nederlandse Bitvavo betaal je over de eerste € 1000 geen handelskosten. Slechts één week geldig.

Let op: beleggen in crypto brengt financiële risico’s met zich mee.

Je geld in opties steken

Naast cryptocurrency is ook beleggen in aandelen populair. Helaas is het gemiddelde rendement in aandelen lang niet zo groot als gedacht. Je moet echt geluk hebben, wil je op korte termijn met beleggen je geld verdubbelen. Opties blijken iets lucratiever te zijn. Sommigen behalen een jaarlijks rendement van 20%. Na vijf jaar is je inzet verdubbeld, helemaal geen slechte prestatie.

Ook nu weer moet gezegd worden dat opties geen garantie zijn tot verdubbeling van je geld. Je kunt net zo goed de helft of meer kwijtraken. Wees je daarom bewust van de financiële risico’s en gevolgen.

Geld verdienen via YouTube

Het is je vast wel ter oren gekomen dat sommige YouTubers jaarlijks miljoenen verdienen. Dit doen ze door gamingvideo’s of vlogs te publiceren. Middels YouTube is het zeker mogelijk om je geld te verdubbelen. Investeer je geld in een goede vlogcamera en maak een hoop tijd vrij. Neem interessante video’s op, waarvan je zeker weet dat hier een publiek voor is.

Bekijk vlogcamera’s

Het aanmaken van een YouTubekanaal kost nog geen 15 minuten tijd. Voordat je inkomsten uit je video’s haalt, moet je eerst een aantal volgers en likes hebben. Dan pas laat YouTube je toe tot het partnerprogramma. Zorg dus dat de video’s van een hoge kwaliteit en interessant zijn, dit vergroot de kans op meer volgers en likes.

Producten doorverkopen

Heel marktplaats, eBay of tweedehands.be staat vol met goedkope en leuke, soms zelfs nuttige spulletjes. Denk hierbij aan (baby)kleding, speelgoed, gereedschap, dierbenodigdheden of verzorgingsproducten. Koop van je geld een aantal items, knap deze op of maak ze schoon, maak er geweldige foto’s van en biedt ze opnieuw op deze sites aan. Uiteraard tegen een hogere prijs. Met goede foto’s en een pakkende tekst is de kans vrij groot dat je het product snel verkocht krijgt. Mits er natuurlijk een markt voor is. Koop dus zeker geen oude rommel waar niemand op zit te wachten.

Online geld verdienen met dropshipping

Je ziet steeds vaker advertenties van leuke producten op Facebook voorbijkomen. Wanneer je goed kijkt dan blijken het hier om goedkope producten te gaan, rechtstreeks uit China. Die producten worden vervolgens via advertenties tegen een hogere prijs vanuit Nederland aangeboden.

Wat de verkoper doet is niks anders dan dropshipping. Zodra iemand een bestelling plaatst wordt het artikel vanuit China, soms AliExpress, naar de klant verzonden. Dat heet dropshipping: de verkoper legt geen voorraad aan maar bestelt rechtstreeks bij de fabrikant/leverancier en laat dit direct naar de eindklant sturen.

Het voordeel van dropshipping is dat het je weinig geld kost, behalve de kosten voor adverteren of het opzetten van een website/webshop. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je als tussenpersoon verantwoordelijk bent voor retouren, klachten en garanties. Je bent dus verplicht om een retour aan te nemen. Wanneer je het product goed omschrijft verminder je de kans op retourneren, waardoor je financieel meer overhoudt.

Je geld dubbelvouwen

De laatste methode om geld te verdubbelen: neem een briefje papiergeld, vouw dit dubbel en stop het in je tas of broekzak. Misschien heel flauw maar wel de meest eenvoudige en ook nog eens veilig methode om geld te verdubbelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.