Bijgewerkt: 27 maart 2023

Je bent vast op zoek naar affiliate marketing revolutie reviews. Je weet wel, die cursus van Jacko Meijaard. OP het internet kom je vele positieve Affiliate marketing revolutie reviews tegen. Allemaal met lovende woorden. Wat je niet weet is dat al die websites hier geld aan verdienen. Ze doen dus niks anders als datgeen wat in de cursus geleerd is: iets positiefs plaatsen en hier een affiliate link bij droppen. Dit maakt dit soort reviews ontzettend doorzichtig. Daarom vind je in dit artikel een eerlijke mening over de Affiliate marketing revolutie.

Dit is de Affiliate Marketing Revolutie

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie precies? Het gaat hier om een Nederlandse videotraining waarbij je alles leert over affiliate marketing. Je ontdekt hoe je een passief inkomen creëert, iets dat op verschillende manieren kan. Affiliate marketing is een van de beste manieren van een passief inkomen. Sommige mensen verdienen hier meer dan € 10.000 per maand mee.

[do_widget id=custom_html-2]

Juist omdat Affiliate marketing zo in trek is heeft Jacko Meijaard deze videotraining goed bedacht. Een gat in de markt? Tja, wat mij betreft wel. Je moet namelijk iets creëren waar behoefte naar is. Er zijn genoeg mensen die deze videotraining volgen.

Affiliate Marketing Revolutie reviews: vaak onzin

Goed, je was dus op zoek naar een Affiliate marketing revolutie review. Gewoon omdat je twijfelt of deze cursus iets voor jou is. Maar ook omdat je wil weten of dit zijn investering wel waard is. Op internet kom je aardig wat reviews over deze videocursus tegen. Allemaal lovende reviews, dan moet deze cursus toch wel iets zijn?

Vergis je niet maar 99% van die lovende reviews zijn niks anders dan doorzichtige verkooppraatjes. Ik laat hieronder twee voorbeelden zien, dan weet je hoe dit soort reviews in elkaar steken.

De Online Ondernemer

De eerste Affiliate Marketing Revolutie review (en ervaringen) die je tegenkomt is op de website van De Online Ondernemer. Geschreven door Jelle. Binnen een aantal zinnen zie je al de eerste link naar deze videocursus voorbijkomen. De link verloopt via Paypro dus dit is voor 100% een affiliate link.  Jelle verdient er dus geld aan wanneer jij via zijn website de videocursus aanschaft. Hierdoor kun je dit geen objectieve review noemen. Een review is namelijk objectief wanneer degene die hem schrijft ook niet doorverwijst naar de cursus of er geld aan verdient.

Nolimit webdesign

De volgende met zijn affiliate marketing revolutie review: Nolimit webdesign. Ook weer een onzinnige review want direct bovenaan staat een affiliate link (PayPro) naar deze videotraining. Als je zoiets ziet hoef je eigenlijk een hele review niet te lezen: deze is niet objectief. Overigens, en dat is mijn persoonlijke mening, wanneer je webdesign als dienst aanbiedt dan zou je geen affiliate linkjes op je bedrijfswebsite moeten plaatsen.

Een eerlijke Affiliate Marketing Revolutie review

Probleem met dit soort websites is dat ze niet objectief zijn. Dit geldt ook voor nagenoeg alle andere websites die reviews over deze cursus plaatsen. Ze maken bijna allemaal gebruik van affiliate linkjes via PayPro. Sommige websites plaatsen een rechtstreekse link naar internetsuccesgids, de website van Jacko Meijaard. Allemaal met die zelfde groene button, dus waarschijnlijk gaat het hier ook om gesponsorde linkjes. Zeker weten doe ik dat niet.

Hoe dan ook, naar mijn mening kun je geen eerlijke en objectieve Affiliate Marketing Revolutie review plaatsen wanneer je dit geld oplevert. Daarom krijg je van mij een eerlijke review. Zonder dat dit mij ook maar iets aan geld oplevert. Je ziet drie voordelen en drie nadelen van deze training.

Voordeel 1: online videotraining

Het positieve aan de Affiliate Marketing Revolutie is dat het hier een online videotraining betreft. Gewoon achteroverleunen en video’s bekijken. Je hoeft dus niet met je neus in de boeken te duiken. De training bestaat uit 69 video’s dus wat mij betreft genoeg lesmateriaal.

Voordeel 2: niet hoe maar waarom je iets doet

Veel trainingen vertellen je hoe je affiliate marketing moet toepassen. Op zich leer je dat bij deze training ook, maar ook het waarom achter bepaalde acties. Affiliate marketing betekent namelijk hard maar vooral slim werken.

Voordeel 3: goedkope cursus

De hele cursus, bestaande uit vele video’s, kost nog geen € 50. Er wordt al heel lang gezegd dat de cursus is afgeprijsd van ruim € 300 naar € 47. Ook dit is een slimme marketingtruc want wanneer je de historie van de originele website bekijkt dan staat die aanbieding er al heel lang. In maart 2020 zie je die aanbieding al staan en telkens is de aanbieding nog maar een paar uur geldig. Yeah right. Hoe dan ook, nog geen € 50 is goedkoop.

Nadeel 1: geen snel-rijk-methode

Door de Affiliate Marketing Revolutie zou je het idee kunnen krijgen dat dit een snel-rijk-methode is. Dat is het dus helemaal niet. Er wordt ook als voorbeeld aangehaald dat je met 1 tot 2 uur werken per dag zeker € 10.000 per maand kan verdienen. Hierbij word je een lekkere worst voorhouden, want in de praktijk werkt het heel anders.

Nadeel 2: je leert dingen die je misschien al wist

Natuurlijk kom je tijdens deze videotraining wat interessante dingen tegen. Maar je hoort ook veel dingen die je misschien al wist. Daarnaast worden er zaken vermeld die je ook gewoon op het internet op had kunnen zoeken. Zie de Affiliate Marketing Revolutie dan ook als een steuntje in de rug, de basis ligt bij jezelf.

Nadeel 3: ruim 95% van de affiliate websites faalt

Wat nergens erbij wordt verteld is dat ruim 95% van de affiliate websites faalt. Wil je flink verdienen met een affiliate website dan zul je ook hoog in Google moeten staan. Dit is alleen voor de beste tekstschrijvers of bloggers weggelegd. Je kunt natuurlijk wel een SEO tekstschrijver inschakelen maar dit kost je weer veel geld.

Bedenk dat slechts 5% van alle mensen die met affiliate marketing starten hier maandelijks € 2000 of meer mee verdienen. De overige 95% blijft tussen de € 0 en € 500 per maand steken.

Affiliate marketing Nederland forum

Wil je je verdiepen in affiliate marketing en hier misschien veel geld mee verdienen? Bedenk dat er veel meer is dan het volgen van een training. Doe zelf onderzoek. Heb je hier moeite mee, kijk dan eens op een affiliate marketing Nederland forum. Hier zijn verschillende van, maar affiliateforum.nl is wel een aanrader.

Conclusie Affiliate Marketing Revolutie

Wat aardig, je bent inmiddels onderaan dit artikel over de Affiliate Marketing Revolutie aanbeland. De vraag is of je deze videotraining moet volgen. Of dat je misschien het geld beter in eigen zak kunnen steken.

Kijk, minder dan € 50 kun je nauwelijks een investering noemen. Ben je nog helemaal niet bekend met affiliate marketing dan is dit zeker het proberen waard. Je doet toch wat kennis op. Ervaring moet je zelf creëren, maar dat komt met de tijd wel. Aan de andere kant vind ik niet dat je al die lovende reviews moet geloven wanneer er een affiliate linkje bij staat. Dat is gewoon niet transparant. Daarom hoop ik dat je meer hebt gehad aan deze Affiliate Markt Revolutie review.

Wil je meer weten over online geld verdienen, kijk dan eens bij de onderdelen inkomen, ondernemen of een goed idee. Geldkip zorgt ervoor dat jij aan het einde van de maand geld overhoudt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.