Hoe ik anderen help

Hoe ik anderen help


Ik help internetondernemers én particulieren met het ontwikkelen van een passief inkomen of het vergroten van hun inkomsten. Dit doe ik op die verschillende manieren.

1. Cursussen over online geld verdienen

Als gepassioneerde internetondernemer heb ik zowel successen als mislukkingen op mijn naam staan. Daar ben ik eerlijk in. Ik besefte dat er heel wat informatie nodig was om dit soort zaken goed aan te pakken.

Het was dan ook met die motivatie dat ik mijn eigen cursusaanbod ontwikkelde, gericht op alles wat met online inkomen te maken had. Ik wilde andere mensen helpen om dezelfde kennis en vaardigheden te verwerven die ik door de jaren heen had opgebouwd.

Het begon allemaal met een online cursus over affiliate marketing, waarin ik mensen leerde hoe ze commissies verdienen door producten van andere bedrijven te promoten. Het is een vrij eenvoudige methode maar er zijn wat best practices die je moet begrijpen om het op een effectieve manier te doen.

Ik kreeg positieve feedback en besloot mijn aanbod uit te breiden met cursussen over online inkomen. Onder andere over dropshipping, waarbij je producten verkoopt zonder ze daadwerkelijk in voorraad te hebben, en over het aanbieden van online diensten, zoals copywriting, website-ontwikkeling en grafisch design. Ik wil mensen laten zien dat er talloze manieren zijn om online geld te verdienen. Je hoeft niet per se een expert te zijn om ermee aan de slag te gaan.

Al die cursussen bundelde ik tot één uitgebreide cursus met persoonlijke begeleiding: Internet Inkomen. Uiteraard zijn de cursussen ook los verkrijgbaar.

Het geeft me voldoening om te zien hoe mijn cursussen mensen helpen om hun leven te veranderen en financiële vrijheid te bereiken.

2. SEO diensten

Een van de grootste uitdagingen van online ondernemen is opvallen tussen alle andere concurrenten. Daarom besloot ik om ook SEO-diensten aan te bieden, waarbij ik mensen help om hun websites bovenaan in Google te krijgen. Ik heb door de jaren heen heel wat ervaring met zoekmachine-optimalisatie opgebouwd. Ik weet precies hoe ik de juiste trefwoorden vind en content maak die hoog in de zoekresultaten scoort.

Naast SEO diensten geef ik inmiddels ook een training in online zichtbaarheid: SEO & Social media.

3. Duizenden blogs: gratis informatie

Door de jaren heen schreef ik duizenden blogs geld verdienen, inkomen, lenen, investeren en andere gerelateerde onderwerpen. Ik creëer een bron van informatie waar mensen terecht kunnen voor tips, trucs en advies over online ondernemen en financiële vrijheid.

De reacties op mijn blogs zijn geweldig en ik krijg veel positieve feedback van mijn lezers. Het is duidelijk dat er behoefte is aan betrouwbare informatie over online inkomsten, en ik voel me vereerd dat ik die informatie kan bieden.

Mijn missie en visie

Mijn doel is om nog meer mensen te helpen om financiële vrijheid te bereiken en hun leven te veranderen. Ik geloof dat iedereen de kennis en vaardigheden kan verwerven die nodig zijn om online geld te verdienen en hun inkomen te verhogen. Het vergt wel hard werken, doorzettingsvermogen en toewijding, maar ik weet uit eigen ervaring dat het absoluut mogelijk is. Met mijn cursussen en blogs wil ik anderen helpen om hun eigen weg te vinden naar succes en geluk.

Geldkip Groei & Ondernemen: cursusaanbod

Online geld verdienen? Geldkip Groei & Ondernemen is er voor jou! Ik heb maar liefst 9 cursussen opgezet.