Over GeldKip

Geld maakt niet gelukkig, maar het helpt wel. Extra inkomen of financieel voordeel: haal eruit wat erin zit. Bij GeldKip draait het allemaal om geldzaken.

Het GeldEi

Niemand hoeft elk dubbeltje om te draaien. In Nederland is het goed geregeld en zijn er genoeg financiële vangnetten. Toch kan het best dat je aan het einde van je geld een stukje maand tekort komt. Gelukkig zijn er 1000 verschillende manieren om aan dat GeldEi te komen.

Stap voor stap leer je hoe je financieel gelukkiger wordt. Ontdek je (verborgen) talenten en ga hiermee aan de slag.

Waarom GeldKip?

Ik ben dol op geld. Shoppen, uit eten of een terrasje: kom maar op met die poen. Helaas is de geldboom in de achtertuin dood en legt de GeldKip geen geldeieren meer. Ik moet dus zelf inkomen creëren of ergens financieel voordeel uit halen. Dit heb ik op veel verschillende manieren geprobeerd. Het nadeel is dat veel dingen mij niet gelukkiger maakten. Financieel gelukkig ben je pas als je niks tekort komt en datgene wat je doet, ook écht goed voelt. Gadver wat klinkt dat cliché.

Naast mijn passie voor schrijven heb ik vooral een grote liefde voor dieren, reizen en lekker eten. Dat laatste zou ik misschien wat minder moeten doen, maar het leven is zo verdomd lekker. Als jij je hierin herkent, mag je nu een chocolaatje pakken (oeps).

Op de website GeldKip deel ik mijn ervaring en kennis. Ik geef tips over online geld verdienen. Daarnaast geef ik cursussen.

Waarom? Ik kom vaak tot nieuwe inzichten of met geweldige ideeën. Het ontbreekt mij aan tijd om alles uit te voeren. Daarom hoop ik hier anderen mee te inspireren.

Je hoeft geen Einstein, Bill Gates of Frits Goldschmeding (zoek deze naam maar op) te zijn om geluk te vinden. Met wat focus en tijd kom je al een heel eind.

Voor wie is deze website?

Deze website is bedoeld voor iedereen die financieel geluk zoekt, rijker wil worden (al is het maar een euro) of gewoon toevallig hier uitkomt. Omdat je toch niks beters te doen hebt. Kun je mooi een graantje meepikken.