Policy/ disclaimer

Bij GeldKip lees je veel over werk, inkomen, geld lenen, besparen en nog veel meer financiële- of werkgerelateerde zaken. De website krijgt met regelmaat een update, zodat bezoekers altijd actuele informatie vinden. Toch kan de actualiteit niet gegarandeerd worden. De website geldkip.nl is puur informatief zonder dat er sprake is van bemiddeling of het geven van financieel advies. We vragen geen persoonlijke gegevens zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres.

Alle artikelen zijn opgesteld vanuit persoonlijke kennis en ervaring zonder dat er sprake is van een specialisme.

Wat is het verdienmodel van GeldKip? Enkele producten op deze website zijn door middel van affiliate links online af te sluiten. Hierbij verwijst de website geldkip.nl door naar een aanbieder, zonder zelf te bemiddelen. Voor dit doorverwijzen ontvangt GeldKip een vergoeding.

GeldKip werkt samen met affiliatie netwerken en heeft géén rechtstreeks contact of contracten met banken, verzekeraars of kredietverstrekkers.

GeldKip is een informatieve website vanuit persoonlijk oogpunt. Er vindt geen bemiddeling of advies plaats. Er kan verouderde informatie op deze website staan. Geldkip is niet verantwoordelijk voor informatie of advies die je via andere websites/ aanbieders ontvangt.

Auteursrechten
Op alle teksten en afbeelding heerst auteursrecht. Afbeeldingen zijn grotendeels afkomstig uit privé bezit. Het is niet toegestaan om teksten of afbeelding te kopiëren, verspreiden of op andere wijze te vermenigvuldigen of te delen. Elk ander gebruik van teksten of afbeeldingen van deze website is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de beheerder van deze website, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (citaatrecht), tenzij bij specifieke content anders staat aangegeven.