Policy

Bij GeldKip ontvang je informatie over werk, inkomen, geld lenen, besparen en nog veel meer financiële zaken. De website krijgt met regelmaat een update, zodat bezoekers altijd actuele informatie vinden. De website geldkip.nl is puur informatief zonder dat er sprake is van bemiddeling of het geven van financieel advies. We vragen geen persoonlijke gegevens zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres.

Wat is het verdienmodel van GeldKip? Enkele producten op deze website zijn door middel van affiliate links online af te sluiten. Hierbij verwijst de website geldkip.nl door naar een aanbieder, zonder zelf te bemiddelen. Voor dit doorverwijzen ontvangt GeldKip een vergoeding.

GeldKip werkt samen met affiliatie netwerken en heeft géén rechtstreeks contact of contracten met banken, verzekeraars of kredietverstrekkers.

GeldKip is een informatieve website. Er vindt geen bemiddeling of advies plaats. GeldKip is niet aansprakelijk voor de informatie op deze website of voor informatie of advies die bezoekers via andere websites/ aanbieders ontvangen.

Auteursrechten
Op alle teksten en afbeelding heerst auteursrecht. Afbeeldingen zijn afkomstig uit privé bezit. Het is niet toegestaan om teksten of afbeelding te kopiëren, verspreiden of op andere wijze te vermenigvuldigen of te delen. Elk ander gebruik van teksten of afbeeldingen van deze website is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de beheerder van deze website, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (citaatrecht), tenzij bij specifieke content anders staat aangegeven.