Wanneer je het internet mag geloven zijn er honderden snel rijkmethodes. De enige die hier rijker van wordt is de aanbieder van de desbetreffende cursus of het e-book. Stop met nodeloos geld uitgeven! Wil je weten hoe je snel rijk kunt worden? In dit artikel het echte antwoord.

5 bewezen methoden om snel rijk te worden

Het is soms een lachertje, de websites die je vertellen hoe je snel rijk wordt. Als dat allemaal waar was, waarom zijn het dan zelf geen miljonairs? Juist ja, het gaat hier helemaal niet om snel-rijk worden methodes. Of je ontvangt tips waar je eigenlijk helemaal niets aan hebt. Zoals je woning verhuren, een eigen bedrijf opzetten of affiliatie marketing.

Natuurlijk kun je met sommige dingen aardig verdienen maar niet een volledig inkomen. Het duurt bovendien vrij lang voordat je een leuk bedrag bij elkaar gespaard hebt.

Daarom vind je hieronder 5 bewezen methoden waar mensen echt snel rijk mee zijn geworden.

1. Beleggen in cryptocurrency

Je kent vast wel de bitcoin miljonairs, of je weet in ieder geval dat hier mensen echt rijk mee zijn geworden. Binnen enkele jaren stonden de eerste bitcoin miljonairs op.

Het kan echter nog veel sneller want er zijn mensen die binnen enkele maanden miljonair worden. En dat alleen door te investeren in bepaalde cryptocurrency. Een goed voorbeeld hiervan is Shiba Inu coin. Twee Amerikaanse broers kochten voor 6000 dollar aan deze munt. Enkele maanden later bedroeg hun portefeuille meer dan 9 miljoen dollar.

Iemand anders kocht in januari 2021 voor 2000 dollar aan Shiba Inu coin. Hij was te ongeduldig en verkocht enkele weken later met $ 300 verlies. Had hij tot oktober 2021 gewacht dan had hij maar liefst 1 miljard dollar gehad! Wow!

Wanneer je de juiste cryptomunt aankoopt kun je er op korte termijn heel snel rijk mee worden. Helaas is van tevoren niet te zeggen welke cryptocurrency stijgt.

Zoek naar een populair muntje en zorg dat je niet te laat bent. Houd er wel rekening mee dat je ook altijd je geld kunt verliezen. Beleggen in cryptocurrency is heel risicovol. Verdiep je zeker eens in de Geldkip beleggingsstrategie.

2. Beleggen op de beurs

Iets veiliger is beleggen op de beurs, in gewone aandelen, opties of warrants. Wanneer je aandelen van een groot bedrijf koopt zit je meestal wel goed. De koersen stijgen niet zo hard als bij cryptocurrency maar binnen enkele maanden kun je toch snel rijk worden. Aan de andere kant kunnen koersen ook dalen. Het komt zelfs voor dat een bedrijf helemaal van de beurs verdwijnt.

Ook nu weer moet je alleen beleggen met geld dat je ook kunt missen. Er bestaat namelijk altijd een risico dat je het geld kwijtraakt.

3. Een bank overvallen

Deze is misschien heel flauw maar je wilde weten hoe je snel rijk kunt worden. Ik leg je geen methodes voor waarbij je jarenlang hard moet zwoegen. Met de kans dat je uiteindelijk weinig verdient. Daarom de derde methode: een bank overvallen. Niet echt aan te raden want als ze je pakken ga je voor jarenlang achter de tralies.

4. Je eigen geld drukken

Ken je de populaire Netflixserie La Casa de Papel? Een groepje criminelen dringt de Koninklijke Munt binnen, het bedrijf waar euro’s wordt gedrukt. Ze houden een aantal mensen gegijzeld terwijl ze zelf hun geld  drukken. Geniaal gevonden, of het ook werkt dat zie je in de serie zelf.

Je eigen geld drukken is natuurlijk de ideale manier om snel rijk te worden. Ook nu heeft het wel wat nadelen want de kans dat dit lukt is zeer klein. Een eigen gelddrukmachine in je kelder? Vals veld wordt goed herkend dus begin hier niet aan. Koop ook nergens vals geld, de nadelen zijn groter dan de voordelen.

5. Flink besparen

Lukt het niet om snel rijk te worden? Zorg dan dat je elke maand geld overhoudt. Dit doe je door flink te besparen. Zo kun je besparen op je boodschappen, abonnementen, energierekening, verzekeringen, uitstapjes en nog veel meer. Wanneer je het slim aanpakt kun je tot wel 20% besparen. Dat scheelt toch weer € 100 tot wel € 500 per maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.