Bijgewerkt: 30 maart 2023

Geld verdienen met het internet

Je wil je bezighouden met internet marketing en hier geld mee verdienen. Een goed idee want er gaat veel geld in de digitale marketing om. Het werkt aan twee kanten: bedrijven halen dankzij internet marketing nieuwe klanten binnen. Bloggers, vloggers en influencers verdienen geld aan het promoten van diensten of producten.

Op zoek naar een internet marketing cursus waarin je leert hoe je online geld verdient? Dan is de zeer uitgebreide cursus Internet Inkomsten iets voor jou. Maar ook de cursus Affiliate Marketing sluit hier goed op aan.

Wat je met de internet marketing cursus leert

Marketing gaat over het promoten van een bedrijf, merk, product of dienst. Heb je het over internetmarketing dan gaat het om online promotie. Steeds meer bedrijven maken hier gebruik van. Het internet speelt inmiddels een grotere rol dan televisie, radio, krant of tijdschrift.

Het is voor bedrijven belangrijk om zoveel mogelijk klanten te bereiken. Al die klanten bevinden zich op het internet. Dit betekent dat er ook ontzettend veel bedrijven aan online marketing doet. Je kunt je voorstellen dat ze allemaal over elkaar heen rollen om zoveel mogelijk de aandacht te trekken.

Bedrijven zetten ondernemers én particulieren in om hun doel te bereiken. En dat is precies waar jij geld mee kunt verdienen.

Met de internet marketing cursus leer je hoe je merken, producten of diensten promoot. En hoe je hier geld mee verdient.

Affiliate marketing

Een van de belangrijkste verdienmodellen op het internet is affiliate marketing. Dat is dus het promoten voor bedrijven. Meestal verloopt dit via een affiliate netwerk. Maar je kunt ook dingen in je video’s of op social media promoten. Je werkt dan niet met een affiliate linkje maar krijgt betaald voor de content die je creëert.

Geld verdienen met internet marketing

Affiliate marketing is een belangrijk onderdeel van internetmarketing. In de cursus leer je echter nog veel meer. Kijk maar eens op welke manieren je met internet marketing geld kunt verdienen:

  • Webshop met voorraad
  • Dropshipping
  • Advertentie-inkomsten
  • E-mail marketing
  • Digitale producten

Allemaal methoden waarbij online marketing een belangrijke rol speelt. En jij bent degene die hier een passief inkomen uit gaat halen.

Inhoud van de cursus Internet Inkomsten

Nu wil je natuurlijk weten wat je precies met de internet marketing cursus leert. Hieronder meer informatie over de cursus Internet Inkomsten. Of bekijk de cursus direct: Internet Inkomsten

Verschillende technieken

De cursus toont meer dan 70 methoden om online geld te verdienen. Daar zitten ook een aantal methoden met betrekking tot online marketing bij. Je leert wat digitale marketing inhoudt en welke technieken er zijn.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een van de belangrijkste onderdelen van digitale marketing is SEO. Of je nu een website of webshop hebt, het is belangrijk dat je goed in zoekmachines zoals Google rankt. Daarom maakt SEO onderdeel van de cursus uit.

Pay-per-click (PPC) advertenties

Snel verkeer naar je website krijgen is één ding. Geld ermee verdienen is een heel andere zaak. Dat realiseer je op verschillende manieren. Vaak wordt over affiliate marketing gesproken, maar Pay-per-click (PPC) advertenties zijn ook zeer interessant. Ontdek wat dit is en wat het oplevert.

E-mail marketing

Normaal is e-mail marketing iets voor bedrijven die contact met hun klanten leggen. Maar wist je dat e-mail marketing ook geschikt is wanneer je online geld verdient? Leer hoe je een effectieve e-mailcampagne opzet en wat je hieruit haalt.

Vaardigheden aanleren en strategieën ontwikkelen

Online geld verdienen, het is geweldig. Ik doe het al jaren en met succes. Vooral de vrijheid vind ik erg fijn. Ik hoef geen vakantie aan te vragen, bepaal of ik ‘s morgens, ‘s middags of ‘s avonds werk en als ik een dag wil shoppen dan doe ik dat. Aan de andere kant verdien ik geld terwijl ik lig te slapen of aan het winkelen ben.

De cursus ‘Internet Inkomsten’ heb ik gemaakt voor iedereen die droomt van een passief inkomen. Hij is tot stand gekomen aan de hand van mijn jarenlange ervaring met betrekking tot affiliate marketing, dropshipping, beleggen in aandelen en crypto, bloggen en SEO. Maar ook een aantal strategieën die achteraf niet werkten of slecht verdienden.

Ik leer je vaardigheden die je nodig hebt om een online business op te zetten. Of om als particulier online geld te verdienen. Dit doe je fulltime of als bijbaan, net wat het beste bij je levensstijl past.

Je ontwikkelt strategieën die goed aansluiten bij je vaardigheden, doelen en investeringsbereidheid. De een heeft bijvoorbeeld veel tijd tot zijn beschikking, de ander moet dit tussen de verplichtingen door doen. De een kan geld investeren terwijl de ander geen spaarpot heeft.

Dat is allemaal geen probleem. Je kiest uiteindelijk een strategie op basis van haalbaarheid, effectiviteit, kosten en risico’s.

Is de cursus ook iets voor ondernemers?

De cursus Internet Inkomsten is geschikt voor ondernemers die online geld verdienen. Denk hierbij aan webshops, bloggers, vloggers, dropshippers en ondernemers die online diensten aanbieden. De cursus geeft inzicht in hoe het internet werkt, online concurrentie en hoe je jezelf in zoekmachines en op social media profileert.

Het is niet zo dat de cursus heel diep ingaat op SEO en social media. Je leert vooral met welke methoden je een passief inkomen realiseert en welke methoden wel en niet bij jou passen.

Wat kost de internetmarketing cursus?

Wanneer je je alleen met internet marketing wil bezighouden, bijvoorbeeld om je bedrijf of merk meer naamsbekendheid te geven, dan is de cursus Internet Inkomsten minder geschikt voor jou. Beter kun je dan voor een specifieke internet marketing cursus gaan. Hiervoor betaal je ongeveer € 1500, maar het kan ook dat je duurder uit bent. Dit soort cursussen zijn zeker niet goedkoop!

De cursus Internet Inkomsten kost slechts € 99. Dit krijg je er allemaal bij:

  • 8 e-leerboeken inclusief 24 opdrachten
  • 3 video’s over online geld verdienen
  • Een exclusieve én persoonlijke chatsessie
  • Certificaat van deelname

Het bedrag van € 99 is inclusief btw. Ben je ondernemer dan is de btw (vaak) aftrekbaar. De kosten voor de cursus zijn aftrekbaar wanneer je deze volgt als onderdeel van je (toekomstige) business.

Kleine cursus affiliate marketing

Wil je het niet zo breed maken? Kies dan voor een van de andere cursussen van Geldkip Groei & Ontwikkeling. De volgende cursussen sluiten goed bij je interesse in internet marketing aan:

Klinkende Kassa’s: cursus over digitale producten verkopen. 1 leerboek. Persoonlijke chat van 15 minuten.

Succesvolle Socials: cursus over geld verdienen met social media. 1 leerboek. Persoonlijke chat van 15 minuten.

Actieve Affiliates: cursus over affiliate marketing. 1 leerboek. Persoonlijke chat van 15 minuten.

Slimme Sales: cursus over geld verdienen met e-commerce. 1 leerboek. Persoonlijke chat van 15 minuten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.