Het Jia Ruan vermogen is groter dan je voor mogelijk houdt. Deze jonge ondernemer kom je overal op internet en social media tegen. Hij promoot zijn bol.com masterclass en is hier ontzettend rijk mee geworden. Vandaag kijken we naar het Jia Ruan vermogen: hoe rijk is deze jonge ondernemer?

Wie is Jia Ruan?

Je hebt hem vast wel eens voorbij zien komen maar vraagt je af wie Jia Ruan is. Zijn toch wel knappe verschijning dateert uit 1996. Hij heeft Chinese ouders, dat is ook duidelijk te zien. Zijn ouders runden drie restaurants en waren hiermee echte ondernemers. Je kunt dus wel zeggen dat het ondernemen bij Jia Ruan echt in het bloed zit.

Ooit las Jia een aantal boeken over succesvol worden. Het verhaal dat nu volgt lijkt op dat van Warren Buffet, die als kind zijnde ook een boek over succesvol worden in handen kreeg (1000 manieren om $ 1000 te verdienen).

Jia, jong én intelligent, besloot zijn eigen pad in te slaan. Van pizzabezorger en verkoper van krantenabonnementen leerde Jia zichzelf alles over e-commerce aan. Dit maakte van hem een succesvol ondernemer. Vandaag de dag vaart hij goed op zijn bol.com masterclass: de best verkochte cursus op het gebied van e-commerce.

Jia Ruan vermogen, hoe rijk is hij echt?

De ondernemende Jia windt er geen doekjes om: hij heeft flink geld verdiend met zijn handel in producten maar ook met de verkoop van zijn masterclass. Mocht je het nog niet weten: zijn eerste succes was te danken aan het goedkoop inkopen van producten (uit het buitenland) en vervolgens op bol.com door te verkopen. Producten verkopen via bol is namelijk een goede methode om geld te verdienen.

Door zijn geld direct te herinvesteren wist hij al snel € 16.000 per maand te verdienen. Daarop besloot hij om zijn kennis en ervaring met anderen te delen. Dankzij zijn online training kan iedereen nu leren hoe je een e-commerce business opzet.

Goed, nu je weet hoe hij zijn geld verdient komen we op de belangrijkste vraag uit: wat is het Jia Ruan vermogen? Hoe rijk is Jia Ruan? Naar eigen zeggen verdient hij ongeveer € 1.000.000 per jaar (1 miljoen euro). Dit is terug te lezen in een interview op de website scholieren.com.

Kan ik ook zo rijk worden?

Weet je, van het Jia Ruan vermogen kunnen de meesten alleen maar dromen. Je moet echt met een goed idee komen of veel geluk hebben om zover te komen. Jia was slim en kocht producten vanuit het buitenland zeer goedkoop in, om ze vervolgens duurder door te verkopen. Dit deed hij in een periode dat (bijna) niemand anders dit nog deed. Tegenwoordig wordt je op Facebook en andere sociaal overspoeld door dit soort advertenties. Allemaal AliExpress producten die duurder worden doorverkocht.

Wil je AliExpress producten doorverkopen, dan zul je echt met unieke producten moeten komen. Iets dat in Nederland amper of niet verkrijgbaar is. Vind je dit product, dan kun je hier mogelijk goed rijk mee worden.

Wil je echt rijk worden, start dan je eigen onderneming en kom met een knettergoed idee. Bied een product of dienst aan dat écht onderscheidend is.

Een onderneming starten

Hoe doe je dat eigenlijk, een onderneming starten? Het is ten eerste belangrijk dat je weet wat je wil gaan doen. Gebruik je kennis en ervaring om dit op anderen over te brengen. Voor het starten van een bedrijf heb je soms een startkapitaal nodig, bedoeld voor de aanschaf van bedrijfsmiddelen. Omdat het als startende ondernemer niet altijd makkelijk is om geld te lenen, zijn onnatuurlijk een aantal opties:

B2Businesslening NL: lenen vanaf € 1000 en hiermee zeer geschikt voor startende of kleine ondernemers

KredietVooruit: zakelijk krediet vanaf € 3000, ook interessant voor starters

Je ziet dat er best wat mogelijkheden zijn om een startkapitaal te krijgen of om op een later moment geld te lenen. Bovenstaande aanbieders richten zich op (startende) ondernemers, niet op particulieren (consumentenleningen).

Word jij net zo rijk als Jia Ruan? Het is je van harte gegund!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.