Gratis en betaalde cryptocursussen- en informatie

In januari 2009 werd bitcoin gelanceerd, de allereerste crypto. In 2011 kwam hier een nieuwe cryptomunt bij. Hierna ging het snel en inmiddels bestaan er duizenden van. Ze zijn niet allemaal succesvol of winstgevend. Wil je hierin handelen dan is het belangrijk dat je er veel over leert. Maar waar kan je leren over crypto? In dit artikel en compleet overzicht van alle cryptocursussen en (gratis) informatie.

Informatieve websites

Eigenlijk hoef je geen dure cryptocursus aan te schaffen. Er zijn namelijk ontelbaar veel informatieve websites. Maar let op want de meeste websites vertellen je alleen iets over koersvoorspellingen. Of ze laten het laatste nieuws rondom crypto zien.

Wil je meer leren over crypto? Ik heb enkele blogs voor jou:

Welke crypto kopen als beginner

  • Een fijne blog die je laat zien waar je als beginner rekening mee moet houden. Er staat geen koopadvies in omdat je zelf financiële beslissingen maakt.

100 euro is genoeg voor crypto

  • Deze blog laat je zien dat het niet nodig is om duizenden euro’s te investeren. Je kunt ook met kleine bedragen die aan je vermogen of rijkdom werken.

Hoe beleggen in cryptomunten?

  • Deze blog laat je zien waarom je wel of niet in crypto en verstevigd. En ook op welke manier je dit doet.

Daarnaast zijn er andere websites die informatie omtrent crypto bieden. Geschikt voor beginners. Deze website zijn zeer informatief:

  • Allesovercrypto.nl, ga naar het gedeelte blog en selecteer het gedeelte Basis. Dit is zeer geschikt voor beginners.
  • Frankwatching.com, een website die voornamelijk om marketingactiviteiten draait. Maar ze hebben ook wat blogs die over cryptocurrency voor beginners gaat.
  • YouTube, hier vind je ontzettend veel filmpjes met informatie over crypto. Bijvoorbeeld wat het is, hoe het werkt en hoe je erin handelt.

Hier kan je leren over crypto: via een cursus

Tegenwoordig worden er heel veel cryptocursussen aangeboden. Van gratis tot meer dan € 4000, wat is de beste en waar moet je voor kiezen? Ik zet enkele cryptocurrency zijn op een rij, wat je ervan leert en of het de moeite waard is.

Money Mastery van AllesOverCrypto BV

De gelijknamige website heb je eerder al voorbij zien komen. Maar wist je dat ze ook een leuke cursus aanbieden? In de Money Mastery cursus leer je alles over cryptocurrency. Maar dat niet alleen, de aanbieders volgen trends en delen deze met jou. Zo is het mogelijk om flinke winsten te behalen.

Ze laten je ook zien hoe je je vermogen tegen inflatie en waardeverlies beschermt. Je hebt altijd toegang tot belangrijke koopsignalen. Deze cursus is geschikt voor beginners maar ook voor gevorderden. Er zijn verschillende cursussen beschikbaar, waarbij een kwartaalabonnement of een jaarabonnement afneemt. Maar ook een levenslang abonnement is mogelijk.

De prijs varieert van € 97 tot € 2997. Kijk dus even wat het beste bij je past.

Hier vind je het complete aanbod

Af en toe delen ze ook leuke gratis trainingsvideo’s. Die bekijk je zonder dat je voor de cursus betaalt. Meestal zijn deze video’s bedoeld voor de absolute beginners die nog alles over te moeten leren.

X10 met crypto

Twee crypto-experts hebben een cryptotraining opgericht: X10 met crypto. Dit doen ze via hun website beleggen.com. Het streven van de oprichters is om je inleg binnen een jaar te vertienvoudigen. En dat alleen met crypto. Of dit echt mogelijk is? Dat merk je gaandeweg de cursus. Die kost € 997.

Cryptocommunity – Cryptocursus

Zoek je het nog goedkoper? Kijk dan eens bij de Cryptocommunity – Cryptocursus. Dit is een actief en sociaal platform waar je veel over crypto leert. Ook ontwikkel je een persoonlijk crypto plan. Handig om verantwoord te investeren.

Voor een bedrag van € 470 krijg je toegang tot de complete cursus, maandelijkse livesessies, een persoonlijk crypto investeerplan en een hoop checklists. Bovendien krijg je een portfoliotracker, een belastingdienst tool en een hoop extra’s. Niet verkeerd voor dat bedrag. Deze cursus is misschien minder populair dan andere cursussen maar wel heel betaalbaar.

Handelsstrategieën voor beginners in crypto

Kun je ook zelf leren over crypto? Natuurlijk kan dat. Ten eerste vind je op de website heel veel informatie omtrent cryptocurrency. Wat het is, de geschiedenis hiervan en toekomstverwachtingen.

Het belangrijkste is je handelsstrategie. Als beginner is het lastig om een Handelstraat te bepalen. Daarom heb ik hieronder wat interessante handelsstrategieën op een rij gezet. Ga ermee aan de slag!

Daytrading (daghandel)

Veel beleggers leggen zich toe op de daghandel. Je neemt een positie in en sluit deze weer op dezelfde dag. Je maakt kleine winsten maar dit kan in een maand tijd aardig oplopen. Het voordeel van daytrading is dat je weinig financieel risico loopt. Het nadeel is dat je met een lage investering niet zover komt.

De meeste daytraders gebruiken allerlei technische analyses om te bepalen wanneer ze aankopen of verkopen. Je zou bijvoorbeeld trendlijnen kunnen bekijken. Anderen handelen op gevoel.

Lange termijn handel

Voor beginners is het veiliger om voor de lange termijn handel te gaan. Je houdt posities enkele dagen tot maanden aan. Je verkoopt pas wanneer je voor jouw gevoel voldoende winst hebben behaald.

Dollar cost averaging

Ook dit is een populaire handelsstrategie. Het houdt in dat je periodiek in crypto investeert. Stel dat je bitcoin erg interessant vindt. Dan koop je in januari voor € 50 bitcoin aan. In februari koop je nog een keer voor € 50 bitcoin, ongeacht of de koers hoger of lager staat. Je legt elke maand of elk kwartaal hetzelfde bedrag in.

Het idee hierachter is dat je je vermogen laat groeien. Ook verlaag je de gemiddelde kosten van de gekochte crypto. Een alternatief hierop is dat je elke maand een vast aantal crypto koopt. Dit zorgt er wel voor dat het in te leggen bedrag elke maand wisselt.

Heeft geldkip een cryptocursus?

Geldkip.nl groeit hard. Inmiddels bezoeken maandelijks enkele duizenden mensen de website. Langzaam beginnen vragen binnen te komen: bieden jullie ook een crypto cursus voor beginners aan? Er is goed nieuws want het aanbieden van meerdere cursussen staat zeker op de planning. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar info@geldkip.nl. Je ontvangt als eerste bericht wanneer er een cursus beschikbaar is.

En de prijs? Een gratis crypto cursus bestaat niet, het kost veel tijd en geld om een dergelijke cursus op te zetten en de juiste informatie te bieden. Maar ik beloof dat de prijs veel lager is dan bij andere aanbieders. Je bent tenslotte op zoek naar een goedkope manier om geld te verdienen of rijk te worden. Daar werken we graag aan mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.